+31 (0)45 531 48 32 CONTACT

LET OP!

Wegens winterstop kunnen er geen bestellingen worden geplaatst.

Product was successfully added to your shopping cart.
5

Algemene voorwaarden Sian Speeltoestellen

1.0 ALGEMEEN
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende levering - en betalingscondities van toepassing.

1.2
De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur

1.3 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing

1.4 Kleurafwijkingen kunnen niet uitgesloten worden.

2.0 PRIJS
2.1 Alle prijzen zijn vermeld in Euro s en zijn inclusief BTW.

2.2 Sian-speeltoestellen.nl is niet verantwoordelijk voor tik - zet - en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door ons worden aangepast.

3.0 BETALING

3.1 Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. U kunt betalen door vooruit te betalen via IDEAL of PAYPAL. Wanneer uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar uw artikelen binnen 5 werkdagen ter bestelling aan te bieden.

4.0 VERZENDKOSTEN

4.1 De verzendkosten zijn een standaard bedrag, welke bestaan uit verzendkosten en administratiekosten - inclusief het verpakkingsmateriaal door heel Nederland, waddeneilanden uitgesloten (Waddeneilanden bezorgkosten op aanvraag)

5.0 ANNULEREN DOOR VERKOPER

5.1 De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

6.0 LEVERING

6.1 Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden indien voorradig.

6.2 Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de aanvraag te annuleren.

7.0 ANNULEREN DOOR KOPER

7.1 De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Sian-speeltoestellen.nl gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt, in de originele verpakking. Franco en rembourszendingen worden door ons nimmer geaccepteerd.

8.0 AANSPRAKELIJKHEID

8.1 Sian-speeltoestellen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of aan gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.

9.0 PRIVACY

9.1 Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door ons gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10.0 GARANTIE

10.1 Bij de juiste montage van speeltoestellen krijgt u 1 jaar garantie op alle onderdelen (normale slijtage en vandalisme uitgesloten).

10.2 Op het houtgedeelte van het speeltoestel krijgt u 5 jaar garantie op doorrotten behalve op gedeeltes die in aanraking komen met de grond.

11 COPYRIGHT

11.1 Alle afbeeldingen op deze website zijn copyright van de desbetreffende eigenaren.